Izrezbareni drveni prsten sa listom

2.000 RSD

Ovaj Izrezbareni drveni prsten sa listom je remek-delo složenog dizajna i veštine majstorstva. Sa svojim motivom lista pažljivo urezanim u toplom drvetu, ovaj prsten dočarava duh prirode i detaljan rad umetničke ruke.

Ključne karakteristike:
– **Složeni dizajn lista:** Detaljna rezbarija lista na drvenoj površini ističe zanatski šarm prstena.
– **Prirodni materijal od drveta:** Napravljen od kvalitetnog drveta, ovaj prsten ima udoban oblik i glatku završnu obradu koja ističe prirodnu lepotu drveta.
– **Jedinstvena umetnost:** Svaki prsten je pojedinačno ručno izrezbaren, što osigurava da nijedna dva prstena nisu potpuno ista.
– **Svestrano nošenje:** Pogodno za ležerne i formalne prilike, ovaj prsten dodaje notu prirodom inspirisane elegancije bilo kojem odevnom kombinaciji.
– **Ekološki prihvatljiv dodatak:** Napravljen od punog drveta, prsten je ekološki.

Veličine:
– Nudi se u izboru veličina da savršeno odgovara svim kupcima.
– Preuzmite vodič za merenje ovde .

Uputstvo za negu:
– Izbegavajte direktan kontakt sa vodom i ekstremnim temperaturama kako biste očuvali integritet drveta.
– Čistite mekom, suvom krpom i povremeno nanesite ulje sigurno za drvo da očuvate završnu obradu.
– Pažljivo rukujte kako biste očuvali detaljno rezbarije.

Idealan za ljubitelje prirode i one koji cene ručno izrađen nakit, ovaj Umetnicki Izrezbareni Drveni Prsten sa Listom je više od dodatka – to je mala nosiva skulptura koja slavi lepotu prirodnog sveta.

**Mogućnost izrade u drugom obliku, pozovite nas

Broj artikla: Nema podataka Kategorije: , Oznaka:

Additional information

Veličine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70

Možda će vam se svideti …

  • Prstenjepuno-drvo

    Unikatni Prsten od Hrastovog Drveta

    Otkrijte snagu i eleganciju sa našim unikatnim prstenom od hrastovog drveta. Izrađen ručno sa pažnjom i preciznošću, ovaj prsten kombinuje prirodnu lepotu svetlog hrasta i moderni dizajn. Hrastovo drvo, simbol snage i izdržljivosti, čini ovaj prsten savršenim izborom za one koji traže poseban dodatak sa dubljim značenjem. Idealno za poklon voljenoj osobi ili kao sofisticirani komad za vašu kolekciju. Prsten …

  • Prstenjepuno-drvo

    Unikatni Prsten od Orahovog Drveta

    Elegantan u svojoj jednostavnosti, ovaj Unikatni Prsten od Orahovog Drveta je svedočanstvo večnog stila i prirodne lepote. Otkrijte eleganciju i duboko značenje sa našim unikatnim prstenom od orahovog drveta. Izrađen ručno sa pažnjom i preciznošću, ovaj prsten kombinuje prirodnu lepotu tamnog oraha i moderni dizajn. Orahovo drvo, simbol mudrosti i zaštite, čini ovaj prsten savršenim izborom za one koji traže …

  • Prstenjepuno-drvo

    Unikatni Prsten od Tresnjinog Drveta

    Unikatni Prsten od Trešnjinog Drveta

    Otkrijte lepotu i ljubav sa našim unikatnim prstenom od trešnjinog drveta. Izrađen ručno sa pažnjom i preciznošću, ovaj prsten kombinuje prirodnu lepotu crvenkasto-smeđe trešnje i moderni dizajn. Trešnjino drvo, simbol ljubavi i obnove, čini ovaj prsten savršenim izborom za one koji traže poseban dodatak sa dubljim značenjem. Idealno za poklon voljenoj osobi ili kao sofisticirani komad …