Vintage Drveni Prsten

1.700 RSD

Otkrijte rustični šarm našeg ručno izrađenog Vintage Drvenog Prstena. Drvena struktura obećava organski, lagan osećaj, savršeno prilagođen onima koji cene prirodnu lepotu i jednostavnost.

Savršeno izbalansiran da stoji savršeno, ovaj prsten čini upadljiv komad. Njegov glatki finiš i vidljive šare vrsti drveta kao materijala, čineći da nijedna dva prstena nisu potpuno identična.

Bilo da je u pitanju simbol ljubavi, modna izjava ili dekorativni komad, ovaj prsten prevazilazi svoj jednostavan oblik da postane nešto zaista posebno. Idealno za one koji traže vezu s prirodom ili dodir tradicionalne elegancije u svom životu.

Veličine:
Preuzmite vodič za merenje veličine ovde.

Broj artikla: Nema podataka Kategorije: , Oznaka:

Additional information

Veličine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70

Možda će vam se svideti …

  • drvo-epoxyPrstenje

    Unikatni Prsten ‘Black Edition’

    Unikatni Prsten ‘Black Edition’

    Otkrijte lepotu i ljubav sa našim unikatnom kombinacijom orahovog drveta i epoxy smole. Izrađen ručno sa pažnjom i preciznošću, ovaj prsten kombinuje prirodnu lepotu i moderni dizajn. Idealno za poklon voljenoj osobi ili kao sofisticirani komad za vašu kolekciju. Prsten je završno obrađen sa visokim sjajem, pružajući mu dugotrajnu izdržljivost i sjaj.

    Ključne Karakteristike:

    -Materijal: Orahovo drvo & Epoxy …

  • Prstenjedrvo-epoxy

    Ručno Izrađeno prstenje od Drveta i Smole

    Ručno Izrađeno prstenje od Drveta i Smole – Otkrijte savršeni spoj prirode i veštine sa ovim setom prstenja od drveta i smole. Svaki prsten je umetničko delo, koje karakteriše bogato nijansirano drvo sa uzorcima koji podsećaju na vrtlog, dopunjeni snažnom trakom duboko plave smole. Ovo prstenje izražava deo prirodne elegancije Zemlje, nudeći izuzetan komad koji je jedinstven koliko i prelep.

    Ključne …