Unikatni Prsten od Hrastovog Drveta

1.800 RSD

Otkrijte snagu i eleganciju sa našim unikatnim prstenom od hrastovog drveta. Izrađen ručno sa pažnjom i preciznošću, ovaj prsten kombinuje prirodnu lepotu svetlog hrasta i moderni dizajn. Hrastovo drvo, simbol snage i izdržljivosti, čini ovaj prsten savršenim izborom za one koji traže poseban dodatak sa dubljim značenjem. Idealno za poklon voljenoj osobi ili kao sofisticirani komad za vašu kolekciju. Prsten je završno obrađen sa visokim sjajem, pružajući mu dugotrajnu izdržljivost i sjaj.

Ključne Karakteristike:

Premium Drvo: Prsten je izradjen od visokokvalitetnog drveta, nudi toplu, privlačnu nijansu i jedinstvene uzorke drveta koji garantuju da nema dva identična prstena.
Glatka Završna Obrada: Svaki prsten je poliran do mekog sjaja, ističući prirodnu teksturu drveta i obezbeđujući udobno nošenje.
Svestran Stil: Njegov klasičan dizajn čini ga pogodnim za svakodnevno nošenje, kao modnu izjavu ili kao simbol vaše posvećenosti.
Izdržljivost: Konstruisan da izdrži svakodnevno nošenje, ovaj prsten je čvrst koliko i stilizovan.
Ekološki Odgovoran Izbor: Napravljen od održivo dobijenog drveta, ovaj prsten je odličan izbor za ekološki osvešćene pojedince.

Veličina: Preuzmite ovde vodič za merenje.

Uputstva za Negu:

Za čišćenje, jednostavno obrišite mekom krpom navlaženom vodom.
Izbegavajte izlaganje jakim hemikalijama i ekstremnim temperaturama da biste sačuvali prirodnu lepotu drveta.
Povremeno ponovo nauljite površinu kako biste očuvali njen sjaj i sprečili isušivanje.
Ovaj Unikatni Prsten od Hrastovog Drveta nije samo dodatak; to je komad prirode koji možete nositi sa sobom, nudeći svakodnevni podsetnik na lepotu drveta.

Broj artikla: Nema podataka Kategorije: , Oznaka:

Additional information

Veličine

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70

Možda će vam se svideti …

  • drvo-epoxyPrstenje

    Unikatni Prsten ‘Black Edition’

    Unikatni Prsten ‘Black Edition’

    Otkrijte lepotu i ljubav sa našim unikatnom kombinacijom orahovog drveta i epoxy smole. Izrađen ručno sa pažnjom i preciznošću, ovaj prsten kombinuje prirodnu lepotu i moderni dizajn. Idealno za poklon voljenoj osobi ili kao sofisticirani komad za vašu kolekciju. Prsten je završno obrađen sa visokim sjajem, pružajući mu dugotrajnu izdržljivost i sjaj.

    Ključne Karakteristike:

    -Materijal: Orahovo drvo & Epoxy …

  • drvo-epoxyPrstenje

    Prsten od Nebesko Plave Smole i Drveta

    Zaronite u suštinu kosmosa sa ovim prstenom od nebesko plave smole i drveta. Svaki prsten je portal ka zvezdama, sa svetlucavom plavom smolom uklopljenom u prirodno, toplo drvo. Ovaj prsten hvata avanturistički duh noćnog neba, deo nebeskog čuda koje možete nositi na prstu.

    Ključne Karakteristike:

    • Smola sa Motivom Zvezdane Noći: Duboka plava smola je posuta sa svetlucavim tačkicama koje podsećaju na …
  • Prstenjedrvo-epoxy

    Ručno Izrađeno prstenje od Drveta i Smole

    Ručno Izrađeno prstenje od Drveta i Smole – Otkrijte savršeni spoj prirode i veštine sa ovim setom prstenja od drveta i smole. Svaki prsten je umetničko delo, koje karakteriše bogato nijansirano drvo sa uzorcima koji podsećaju na vrtlog, dopunjeni snažnom trakom duboko plave smole. Ovo prstenje izražava deo prirodne elegancije Zemlje, nudeći izuzetan komad koji je jedinstven koliko i prelep.

    Ključne …